nil

Miwa Interieurs

Miwa ontwerpt en bouwt maatwerk. Dat kan zowel een grote woonkeuken zijn als een klein meubelstuk. Als het voor u maar een gepaste oplossing is.
Daarom is de volgende stap een persoonlijk gesprek met u. We inventariseren nauwkeurig wat u wilt en wáár u dat wilt. Wat zijn de afmetingen? Wat zijn de mogelijkheden? Wat zijn de beperkingen? Op basis daarvan maken we een persoonlijk ontwerp. Met krachtige vormen en overtuigende details. Voorzien van een gerichte begroting. Een betrouwbare prijsopgave voorkomt verrassingen. Na de productie in ons atelier, monteren we het interieur bij u op locatie. En dan is ’t aan u om van uw interieur te genieten. Natafelen, kokkerellen, uitrusten of ’n spelletje doen. Lekker thuis. Thuis in uw eigen interieur. Dankzij Miwa. Ontdek de details.

Over ons

De directie bestaat uit twee personen: Evert van Middendorp en Gerbrand van Veldhuizen. Evert van Middendorp heeft de dagelijkse leiding van de onderneming. HIj is het aanspreekpunt voor onze klanten. Gerbrand van Veldhuizen opereert op de achtergrond en houdt zich bezig met algemene zaken, financiën en een aantal commerciële taken richting een aantal vaste zakelijke klanten.

Ons team bestaat verder uit 8 medewerkers. Hiervan is Ben van de Pol naast Evert een mogelijke contactpersoon. Hij verzorgt samen met Evert de werkvoorbereiding en de inkoop.